Bästa seglarjackorna

Bästa seglarjackorna

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Recensioner

Det är vissa saker som kommer att underlätta väldigt mycket för dig när du ska ut och segla. En av dom sakerna är att ha en iktigt bra seglarjacka som håller dig varm och torr när du är ute på havet. Därför har jag skrivit ihop en lista av dom seglarjackorna som jag tycker är allra bäst så att du kan få en så bra seglarupplevelse som möjligt!

GILL OS2

Den första är den bästa för grovt arbete. Gill är ett företag som bygger på seglingsspecifikt redskap och alla deras erfarenheter av öppet vattenskydd syns i OS2, deras flaggskepps offshore segeljacka. Den här är gjord för de grova grejerna: den är klippt lång i midjan och ärmarna för att hålla dig torr även om du når upp och det finns en mängd funktioner, från den fodrade högsiktiga huven till de inre tätningarna på handleden , utformad specifikt för att hålla sjöare varma och torra under de värsta förhållandena Gill har kallat alla tillgängliga material och designfunktioner för att producera en jacka som är absolut vattentät, vindtät och andas.

Det är svårt att hitta mycket att kritisera i den här, men vissa användare tycker att den högskurna kragen, utformad för att skydda halsen, är för hög för dem och kaféer hakan, något att tänka på om du har en kort hals !

NAVIS MARINE

Den här är bäst för det ruskigaste vädret. Ibland kan vädret vara ovänligt, och ibland kan det vara riktigt fientligt. När vind och regn tar över, bryter du ut Navis Marine Coastal Jacket and Bib Pants. Denna uppsättning ger nästan fullständig täckning och fullständigt skydd mot elementen, oavsett om du seglar i storm eller arbetar fördäck i tunga hav! Det finns en sofistikerad 3-lagers tygkonstruktion för att säkerställa vattentät men andasprestanda och nötningsbeständiga Cordura-lappar för att minska slitage i viktiga områden. En lysrörskåpa och flera reflektorer håller dig synlig i ett värsta fall!

Kom ihåg att denna kombination främst är utformad för att skydda mot vind och vatten och inte har mycket isolering. Vid kallt väder vill du lägga upp under, så du vill ha en storlek som är tillräckligt stor för att rymma dessa lager om du tittar på segling under kalla förhållanden.

GILL TOURNAMENT

Det sista på listan är en till från GILL och denna är bäst för att hålla ute kylan. Den här är ungefär så långt du kan komma från soliga dagar och badkläder! För de värsta möjliga förhållandena, när kyla möter regn, vind och spray i en kombination som går utöver obehag och når potentiellt farliga nivåer, åker vi tillbaka till Gill Marine för en av de bästa seglarjackorna för kallt väder som du kan köpa till varje pris . Den isolerade turneringen tar alla Gills offshore seglingstrick och kombinerar dem med uppgraderad isolering för att producera en jacka som är helt vattentät, vindtät och andas, ger exceptionell täckning och är också allvarligt varm. Det finns en lång katalog med funktioner, särskilt vortexhuven, som lufter ut genom halsportarna om du står inför en stark vind.

Om du letar efter en nackdel med den här, lycka till. Vi kunde inte hitta en förutom att om du inte åker till sjöss under riktigt hemska förhållanden är det förmodligen mer skydd än du behöver. Om du är det, eller om du vill ha en segeljacka som fungerar som våt vinterutrustning med maximal skydd, är det din jacka!

Hoppas att detta hjälpte er att hitta den perfekta seglarjackan för er och att ni får en väldigt trevlig seglarupplevelse med den ni väljer av dom här!